Zakgereedschap

Zakgereedschap

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Mako TI
  Mako TI
  € 54,95
 2. Snowboard, Hail, Leatherman
  Snowboard, Hail, Leatherman
  6 TOOLS
  € 33,95
 3. Snowboard, Rime, Leatherman
  Snowboard, Rime, Leatherman
  5 TOOLS
  € 26,95
 4. Pockettool, Brewzer, Leatherman
  Pockettool, Brewzer, Leatherman
  2 TOOLS
  € 15,95
 5. Skatetool, Grind, Leatherman
  Skatetool, Grind, Leatherman
  4 TOOLS
  € 26,95
 6. Pockettool, Piranha2, Leatherman
  Pockettool, Piranha2, Leatherman
  7 TOOLS
  € 33,95

6 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Leatherman Pockettools

Leatherman heeft een ruime keuze in pockettools zoals: skatetools, snowboardtools, surftools. Je draagt zo je multifunctionele pockettool voor jagen en schieten, skateboarden, surfen of snowboarden gemakkelijk bij je. Met Leatherman zakgereedschap heb je verschillende gereedschappen bij je die je ook eenvoudig aan je specifieke uitrusting kunt bevestigen. Met Leatherman pockettools heb je een kleine en onmisbare gereedschapskist altijd binnen handbereik. Leatherman zakgereedschap wordt ook door professionals gebruikt en is ook in veel gevallen samen het professionele sporters ontworpen. Of je nu liefhebber bent van skaten, snowboarden of schietsport, voor elke sport zijn er meerdere pockettools beschikbaar waarmee je je boards of geweren kunt onderhouden of ter plekke kunt repareren of aanpassen. De skatetools, snowboardtools ensurftools hebben veelal ook nog standaard opties om bijvoorbeeld je oortjes bij elkaar te houden of een karabijnhaak en flessenopener. Stuk voor stuk zijn het improvisatietalenten en onmisbaar als je je favoriete sport gaat beoefenen!

De Leatherman Cam is een multifunctionele tool gemaakt van roestvrij staal speciaal voor boogschutters. Dit lichtgewicht pakketje beschikt over 8 bitjes, een slijpstaafje en een sleutel voor pijlpunten en een vilhaak.

De Leatherman Rail is speciaal ontworpen voor AR15 (Assault Rifle) schutters. De Leatherman Rail is uitgerust met o.a. een korrelsleutel, demontagepunch en een zuurstofsleutel . Er is ook een karabijnhaak toegevoegd die ook kan dienen als flessenopener en waardoor je de Rail gemakkelijk kunt bevestigen aan je uitrusting.

De Leatherman Pump geeft je acht compacte tools om je geweer te onderhouden of aan te passen. Geschikt voor tijdens de jacht of op de schietbaan.  Zo beschikt de tool over een tool om je vizier mee af te stellen, een vilhaak, diverse ringsleutels en vuurwapen ontmantelpons en een afstel-/vergrendelingstool voor shot guns.

Skatetools

De Leatherman Grind is een van de Leatherman skatetools , bestaande uit een set van twee roestvrij stalen sleutels om je skateboard bij te stellen. Leatherman heeft samengewerkt met twee professionele skaters om deze pockettool te ontwerpen.

De Leatherman Jam is de ultieme skatetool! Met karabijnhaak, flessenopener, drie roestvrij stalen sleutels, twee openingen om je oordopjes vast te maken en een tapesnijder.

Leatherman Jam + Style PS

De Leatherman Jam + Style PS is de Leatherman Jam skatetool met ruimte om ook je Leatherman Style PS multitool mee te nemen om zo een multifunctioneel  en toch compact gereedschap bij de je te hebben.

Snowboardtools

De Leatherman Hail is een lichtgewicht multitool special voor snowboarders! Heeft een karabijnhaak en een flessenopener. Heeft een opening voor aan een sleutelhanger en twee openingen om je oortjes vast te maken. Verder een platte schroevendraaier, een tool om je veters gemakkelijk te rijgen en een schraper.

Om de functionaliteit van de Leatherman Hail en Style PS uit te breiden kun je de Leatherman Hail in de Style PS vastklikken Zo heb je een veelzijdige tool die toch compact is.

De Leatherman Rime is een perfecte aanvulling op je sleutelhanger als je op een besneeuwde berg staat. Heeft een schraper, karabijnhaak, flessenopener, een platte schroevendraaier en twee openingen om je oordopjes bij elkaar te houden en een tool om je veters gemakkelijk te rijgen.

Surftools

De Leatherman Shooter is een surftool ontworpen in samenspraak met professionele surfers zodat je op zoek kunt gaan naar het avontuur en niet naar je gereedschap! Lichtgewicht en compact. Met flessenopener, springhaak, bitdriver en waxkam. Slechts 9 cm lang.

De Leatherman Thruster is een surftool ontworpen in samenspraak met professionele surfers zodat je op zoek kunt gaan naar het avontuur en niet naar je gereedschap! Lichtgewicht en compact. Met flessenopener, springhaak, bitdriver en waxkam. Iets groter dan de Shooter met 11.6 cm lengte.