Multitools

Multitools

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Charge® +
  Charge® +
  19 TOOLS
  € 225,00

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

Leatherman Multitools

Toen de Amerikaan Tim Leatherman in 1975 een roadtrip maakte in Europa kwam hij op het geweldige idee om een mes te combineren met een tang en daarbij een aantal schroevendraaiers. Daarmee was het concept van een multitool geboren en ontstond de Leatherman PST (Pocket Survival Tool).

Volgens de filosofie van Leatherman is elk moment een kans om het onverwachte te omarmen en betekenis te geven. Als mens ben je de som van je successen, je uitdagingen, je passies en je inzet. Je bent multifunctioneel en je wordt gedefinieerd door wie je bent en door wie je zou kunnen zijn. Je bent altijd in ontwikkeling en je grenzen aan het opzoeken. En dat begint met te geloven dat je genoeg in je hebt om daar te komen waar je naar toe wilt gaan. Elk obstakel is een kans als je de juiste multitool van Leatherman in handen hebt.

Enkele feiten van Leatherman op een rijtje:

 • 80 landen wereldwijd verkopen Leatherman;
 • Alle multitiools worden gemaakt in Portland, Oregon;
 • Er zijn meer dan 30 iconische, multitools verkrijgbaar;
 • Leatherman heeft inmiddels meer dan 500 medewerkers;
 • Er worden 8000 multitools per dag gemaakt en 3 miljoen per jaar.

Enkele populaire multitools van dit onvolprezen merk zijn: Leatherman Wingman, Leatherman MUT, Leatherman Wave + en de Leatherman Charge TTI. Wil je een kleine multitool voor aan je zakmes? Denk dan aan de Leatherman Micra: dichtgeklapt slechts 6,3 cm, zonder tang maar met een Leatherman schaar die voor verschillende klusjes ingezet kan worden. Ben je op zoek naar een instapmodel multitool? Kijk dan naar de Leatherman Rev. Dit is een complete tool maar vriendelijk geprijsd. Deze multitool lijkt op de Leatherman Sidekick en op de Leatherman Wingman. Een andere compact multitool is de Leatherman Sidekick. Ben je een survivalliefhebber? Kijk dan naar de Leatherman Signal. Deze multitool beschikt over een vuursteen en een signaalfluit. Wil je een Leatherman Wave kopen? Het meest verkochte model is de Leatherman Wave Plus. De gewone Leatherman Wave heeft een make-over ondergaan. De draadknippers zijn bij de Leatherman Wave Plus vervangbaar en ook het nylon hoesje is duurzamer gemaakt, waardoor deze nog langer mee gaat.

Wil je een Leatherman multitool kopen, dan zul je merken dat inmiddels vele andere merken gelijksoortige multitools op de markt hebben gebracht. Multitools zijn in alle maten, soorten, gewichten en voor de meest uiteenlopende toepassingen te verkrijgen. Maar die van Leatherman zijn geschikt voor elk avontuur of elke opdracht, groot of klein. Met je gezonde verstand, je eigen twee handen en een Leatherman multitool kun je je redden in nagenoeg elke situatie. Alle modellen van Leatherman zijn robuust, krachtig, betrouwbaar, veelzijdig: echte compagnons voor het leven. Als je je creativiteit en vaardigheden combineert met een Leatherman multitool  dan voel je je krachtig en is de lijst met dingen die je kunt bereiken eindeloos!