Accessories

Accessories

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Glasbreker Bit
    Glasbreker Bit
    2 TOOLS
    € 5,00

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Leatherman Accesoires

Als je je standaard multitool wilt uitbreiden met Leatherman accessoires, verdiep je dan eens in de talloze opties. Zoek je een hoesje voor de Wave of een Crunch leren etui? Of misschien een Schroevendraaierbit Leatherman of een Signal slijper? Je kunt de mogelijkheden van je multitool uitbreiden met additionele bitjes of vervangende onderdelen als de originele zijn versleten of als je ze per ongeluk bent kwijtgeraakt. Je kunt ook beslissen hoe je je multitool het liefst wilt dragen. Bijvoorbeeld met een halskoord, met een clip of zelfs met een Leatherman hoesje in leer of nylon! De vriendelijk geprijsde nylon riemetuis van Leatherman zijn beschikbaar in zowel zwart als bruin. Dit geldt ook voor de wat duurdere eersteklas leren riemetuis van Leatherman  die allemaal sluiten met een drukknop. Bij de nylonetuis kun je kiezen voor een sluiting met een drukknop of met klittenband. Voor de liefhebbers is er zelfs een limited edition van een nylon riemetui van Leatherman beschikbaar met een camouflageprint.

Andere beschikbare accessoires zijn bijvoorbeeld:

Karabijnhaak: een robuuste en toch lichtgewicht karabijnhaak met als extra functie een flesopener en een ringsleutel in 1 maat.

Draadknipper: mochten de verwisselbare draadknippers versleten zijn dan is er een handige set waarmee je weer vlijmscherp kunt knippen. Wordt geleverd met een torx-tool waarmee je de draadknippers gemakkelijk kunt verwisselen. De set is geschikt voor de modellen: MUT, OHT, Rebar, Super Tool 300 en tot slot de Surge.

Zaag en vijl: als je vervangende zaag en vijl voor de Leatherman Surge versleten zijn, dan zijn deze reserveonderdelen beschikbaar. Alleen geschikt voor model Surge.

Pincet: als je je pincet voor de Leatherman Style bent kwijtgeraakt is er een vervangende pincet beschikbaar. Ook voor de CS en PS is er een vervangende pincet te verkrijgen.

Bij de MUT-modellen zijn verschillende accessoires beschikbaar: zoals een Bit kit met drie verschillende bitjes die aan twee kanten gebruikt kunnen worden. Er is ook een MUT accessoire kit die alle vervangbare onderdelen van de MUT bevat, dat betekent dus een draadknipper, een koolstofschraper, snijvlak van de snijhaak, vuurwapen demontage pons en een torx-tool waarmee je de vervangende onderdelen kunt monteren. Alle onderdelen zijn ook los verkrijgbaar. Verder zijn er ook nog een losse ringsleutel en snijhaak beschikbaar.

Bithouder verlenger: deze kun je gebruiken met standaard Leatherman bits en standaard hex bits en verlengt je bithouder met ruim 8 cm. Deze verlenger is geschikt voor alle Leatherman tools of de messen uitgerust met een grote bithouder.

Zoek je een Signal slijper? Speciaal voor de Leatherman Signal is er een losse firestarter  en diamantslijper beschikbaar. Voor als je deze Signal slijper bent kwijtgeraakt of als ze is versleten.

Voor de Leatherman Wave, Surge en Charge-modellen is er een losse pocketclip en koordring beschikbaar. Ideaal als je geen gebruik maakt van een riemetui, dan kun je je multitool direct aan je riem of broekband vastmaken.

Mocht je nu een Leatherman multitool hebben die niet geschikt is voor een bitkit, dan is er een bitkit beschikbaar waarmee je tien extra gereedschappen kunt toevoegen. Als je het verlengstuk over de kruiskopschroevendraaier schuift, dan kun je een van de vijf verschillende bitjes gebruiken.