Leatherman Graveringen

Leatherman Graveringen

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Leatherman MUT Silver Open
  MUT®
  16 TOOLS
  € 249,95
  Niet op voorraad
 2. Leatherman MUT Fanned
  MUT®
  16 TOOLS
  € 249,95
 3. OHT TAN - FANNED
  OHT®
  16 TOOLS
  € 163,00
 4. OHT - Black - Fanned
  OHT®
  16 TOOLS
  € 129,95

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren

Graveringen Leatherman België

Wij van Leatherman België hebben sinds kort de mogelijkheid ­­­­om een aantal Leatherman producten te personaliseren door middel van een lasergravering op het lemmet, of bij sommige modellen op het handvat. Op deze manier kunt u de Leatherman echt uw Leatherman maken. Naast dat de gravering de Leatherman echt van u maakt kan het ook heel functioneel zijn op bijvoorbeeld de werkvloer waar meerdere medewerkers een tool hebben.

Op deze pagina zijn de Leatherman tools te zien waarbij het momenteel mogelijk is om een gravering te plaatsen. Het werkt heel simpel: ga naar het product toe, geef aan welke tekst u wilt hebben, in welk lettertype en waar mogelijk op welke plek u de tekst wilt hebben. Vervolgens gaat u gewoon het betaalproces door en komt de gepersonaliseerde Leatherman binnen enkele dagen uw kant op. De meerprijs voor een gegraveerde Leatherman is €6,95.

Bij grotere bestellingen in het tevens mogelijk om ook andere modellen te laten graveren. Voor meer informatie over de mogelijkheden kunt u contact opnemen met: [email protected] met daarin de Leatherman die u wilt graveren, de aantallen waarover het gaat en wat u wilt laten graveren.