Gebruikservaring FREE™ P2 door een Multitool Firsttimer

MULTITOOL FIRSTTIMER

Eigenlijk heb ik nog nooit een multitool dagelijks bij me gehad, zelfs niet eens een zakmes. Wel is er altijd al een grote interesse geweest in de Leatherman producten, maar nooit dé tool gevonden welke mij had helemaal had overgehaald om er een aan te schaffen. Uiteindelijk is er, door een toevallig contact met iemand die voor Leatherman werkt, opnieuw interesse ontstaan. Ik werd gewezen op iets nieuws wat uit ging komen van Leatherman, de FREE lijn. Deze hele lijn bleek veel lichter en handzamer te zijn dan de vorige modellen. Je kon zelfs alle tools met één hand openen!

KEUZE FREE P2

Uiteindelijk heb ik gekozen om het FREE P2 model uit te proberen voor Leatherman België. Ik ging toch reizen naar Portland, Oregon en zou veel door de natuur gaan wandelen. Ik koos voor de Free P2, het kleinere model, deze was in mijn ogen het meest praktische in dagelijks gebruik. Ik was eigenlijk al verkocht voordat ik hem überhaupt in mijn handen had. Zodra ik de Free P2 in mijn bezit had was ik er van overtuigd dat er geen dag voorbij zou gaan dat ik hem niet bij had.

EEN GEVOEL VAN  ‘PARAATHEID’

En wat had ik gelijk, meteen heeft de multipurpose Tang veel te voortduren gehad op reis, maar hierdoor is het ook echt mijn maat geworden. In Oregon heb ik hem voor zowel moeilijkheden in de natuur kunnen gebruiken, als voor mijn camera en nu thuis gebruik ik hem ontzettend veel voor mijn motor. Mijn overtuiging klopte volkomen, op twee of drie dagen na, waar ik de multitool ook echt miste. Nooit had ik verwacht dat ik een multitool zoveel op één dag zou gebruiken. Ik kan nu eigenlijk niet zonder, het geeft me een gevoel van ‘paraatheid’.