Blog

 1. 5 Leuke projecten om te doen met je kinderen

  Hoewel het belangrijk is om veiligheid in het achterhoofd te houden, kan het heel leerzaam zijn om uw kinderen te helpen bij projecten in huis.

  Terwijl ze plezier hebben in al deze projecten, mogen volwassenen de enigen zijn die elektrisch gereedschap gebruiken en mogen ze een kind nooit zonder toezicht achterlaten. Hier zijn een paar projecten die gewoon schreeuwen: 'Ja, jij kan helpen.' Kijk welke u met uw kinderen wilt proberen.

   

  MAAK EEN KRIJTBORDMUUR

  Dit is een van de gemakkelijkste manieren om de kamer van je kind aan te passen en er is geen elektrisch gereedschap voor nodig. Breng eenvoudig een laag krijtverf aan en creëer een opbergruimte voor verschillende kleuren krijt. Kijk dan hoe de creatieve kant van uw kind zich over de hele muur laat zien. Zorg ervoor dat u duidelijk maakt dat alleen de krijtbordmuur openstaat voor de graffiti van uw kind. U kunt ook krijtbordverf gebruiken in de buurt van het ingangs-

  Lees meer »
 2. La Vie en C neemt Leatherman mee de Catacomben van Parijs in

  La Vie en C neemt Leatherman mee de Catacomben van Parijs in

  De catacomben van Parijs, een plaats waar elk detail van belang is

  “Wat is de meest indrukwekkende plaats ter wereld?” Het is een vraag waarop ik niet meteen lang moet gaan twijfelen om te antwoorden. Mijn antwoord hierop is zelfs van toepassing op de talrijke variaties die vraag kan omvatten. Indrukwekkend, mooi, avontuurlijk, gevaarlijk, ontspannend of zelfs intiem, ik kan er steeds met één woord op gaan antwoorden. “Catacomben”, de wereld van de doden, the afterlife en de plaats waar alles voor iedereen, ongeacht standing of afkomst, eindigt.

  De catacomben van Parijs, een aaneenschakeling van tunnels waar mysteries hand in hand gaan met geschiedenis en een erg bijzondere manier van kunst beleven. Men kan zonder schroom zeggen dat het een wereld op zichzelf is, waar aparte wetten en regels van toepassing zijn. Wie ooit het genoegen had Parijs te bezoeken, heeft zich vast al laten overhalen om het museum van de catacomben op de to-do-list te zetten

  Lees meer »
 3. TOOL TALES | Mijn Held

  TOOL TALES | Mijn Held

  Jason J

  Clarksburg, West Verginia 

  SIDEKICK®

  Lees meer »
 4. Leatherman FREE™ k4 het eerste “full size” mes met tools

  Leatherman FREE™ k4 het eerste “full size” mes met tools

  Eerste indruk

  Voor het uitpakken van de FREE K4 was ik een beetje sceptisch over het gebruik van dit mes. De FREE K4 was bedoeld als een multitool, maar met minder functies dan de FREE P4. Wat zou dan het nut zijn van deze FREE K4? Maar vanaf het uitpakken en vanaf de eerste handeling is het gebruik meteen overduidelijk. De klassieke multitools zijn ultra-functionele tools met een mes lemmet. Terwijl de FREE K4 een echt “full size” zakmes is met een selectie van handige tools!

  Lees meer »
 5. Leatherman Signal, meer dan alleen een outdoor multitool

  Leatherman Signal, meer dan alleen een outdoor multitool

  Eerste indruk

  De Signal wordt geleverd in het klassieke papieren Leatherman doosje. De gele tools aan de zijkant van de Signal springen meteen in het oog. Het is een lichte tool die toch stevig aanvoelt en hoogwaardig geproduceerd is. Je hebt echt een Leatherman multitool in je hand, niet zomaar een speeltje.

  De moderne look van deze tool voelt op het eerste gezicht een beetje onwennig, maar je raakt er snel genoeg aan gewend. Het contrast tussen de zwarte buitenkant, de grijze lemmets en de gele accessoires ziet er geweldig uit.

  Lees meer »
 6. Gebruikservaring FREE™ P2 door een Multitool Firsttimer

  Gebruikservaring FREE™ P2 door een Multitool Firsttimer

  MULTITOOL FIRSTTIMER

  Eigenlijk heb ik nog nooit een multitool dagelijks bij me gehad, zelfs niet eens een zakmes. Wel is er altijd al een grote interesse geweest in de Leatherman producten, maar nooit dé tool gevonden welke mij had helemaal had overgehaald om er een aan te schaffen. Uiteindelijk is er, door een toevallig contact met iemand die voor Leatherman werkt, opnieuw interesse ontstaan. Ik werd gewezen op iets nieuws wat uit ging komen van Leatherman, de FREE lijn. Deze hele lijn bleek veel lichter en handzamer te zijn dan de vorige modellen. Je kon zelfs alle tools met één hand openen!

  Lees meer »
 7. Maintenance tips

  Maintenance tips

  Vandaag gaan we ons focussen op de verschillende methoden die gebruikt kunnen voor het reinigen van je Leatherman Multitool.

  Afhankelijk van waar je Leatherman multitool aan blootgesteld is, zijn er namelijk meerdere schoonmaakmethoden die je in overweging kunt nemen.

  Lees meer »
 8. Leatherman FREE™ P4, een revolutie in de wereld van de Multitools?

  Leatherman FREE™ P4, een revolutie in de wereld van de Multitools?

  Inleiding

  De Leatherman P4 komt rond eind april 2019 op de markt. Eerst op de website van Leatherman en later ook in de offline winkels rond Augustus 2019. Deze review is een eerste kijk op handen. Ik mag mezelf een van de gelukkige beschouwen welke de tool voor een aantal dagen al in mijn handen heb mogen houden, maar heb geen lange review kunnen schrijven zoals ik normaal doe. 

  Vertaald vanuit het Engels 
  Origineel https://www.guerdin.com/reviews/sport-reviews/leatherman-free-p4-eng/ 

  Lees meer »
 9. Leatherman Skeletool CX, de beste Multitool voor alledaags gebruik?

  Leatherman Skeletool CX, de beste Multitool voor alledaags gebruik?

  Het meest verrassende op het moment dat ik de Skeletool CX uitpak is het geringe gewicht en de inhoud, echt verbluffend.

  Vanaf het moment dat je de Skeletool in je zak doet zit deze stevig vast met behulp van de clip. Ik moet zeggen dat ik wel een paar keer geschrokken ben en dacht dat ik hem kwijt was, je voelt hem niet zitten. Even voelen en gelukkig was de Skeletool er nog. De afwerking van de tool is heel strak en de look die gecreëerd wordt door het geperforeerde handvat is een genot om naar te kijken. Deel van de afwerking is het carbonplaatje op het handvat, wat schitterend.

  Vertaald vanuit het Engels 
  Origineel https://www.guerdin.com/reviews/tactical-reviews/leatherman-skeletool-cx-eng/

  Lees meer »
 10. Leatherman Tread aanbod uitgebreid

  Leatherman Tread aanbod uitgebreid

  In 2015 introduceerde Leatherman de Tread, de eerste multitool-armband. Op vraag van de vele Leatherman fans komt Leatherman nu met de gewenste aanvulling van hun wearables : de Tread Tempo, een multitool-armband met horloge.  En verder wordt het gamma aangevuld met de Tread LT, een smallere en lichtere multitool-armband. Deze travel safe wearables van Leatherman zijn zowel handig als stijlvol. Bovendien worden deze gemaakt met de know-how en in de kwaliteit die Leatherman al meer dan 30 jaar hanteert bij het produceren van hun bekende multitools.

  Lees meer »
Pagina