ALLES OVER

LEATHERMAN

 

DE BELOFTE 

Combineer je creativiteit en capaciteiten met een ingenieus ontworpen Leatherman. Plotseling ben je in staat tot zelfvoorziening en de lijst met dingen die je kan bereiken wordt steeds meer langer. Samen worden jij en je Leatherman een machtige kracht, klaar om alles aan te pakken wat zich voordoet in je dagelijkse, echte leven.

 

Jouw echte leven ziet er natuurlijk anders uit dan dat van iedereen. Jouw leven wordt gevormd door je eigen persoonlijke ervaringen, je eigen omgeving, je eigen ambities en de dingen die je iedere dag doet. Maar hoe je ook je echte leven definieert, je Leatherman geeft je het vertrouwen om risico’s te nemen, avonturen aan te gaan en geluk te hebben ook in tegenspoed. En dat alles zorgt voor een band zoals geen ander.

 

Het Ontstaan 

De Leatherman Tool Group werd in 1983 opgericht door ingenieur Tim Leatherman en zijn zakenpartner Steve Berliner. Vandaag de dag, vanuit onze fabriek in Portland, Oregon, zetten we de missie van de Leatherman door en bereiden mensen nog steeds voor op het verwachte en het onverwachte van het echte leven.

 

Tim Leatherman is dé uitvinder van de multitool, een knijptang met diverse geïntegreerde functies zoals een mes, zaag, schaar, tal van schroevendraaiers en noem zo maar op. Een Leatherman wordt daarom ook gezien als een andere naam voor een multitool.

 

Vanaf de eerste multitool gemaakt, tot en met de multitool welke nu in Portland gemaakt wordt, zit er altijd al passie in, oog voor detail en zal kwaliteit altijd voorop staan. Het gamma werd in de jaren uitgebreid met diverse varianten, waarmee Leatherman zich tot verschillende gebruikers richt.


De Historie 

office-1
office-2
office-3
office-4
office-4
office-4
office-4
office-4